Dagens jättegoda godis (och en annan jättebra sak)

Idag är en jättestor dag, på många sätt.

Fick bland annat ett paket med godis från det jättestora landet skickat till mig:

Har lovat att vara testpanel. Stackars mig. Jag som har så svårt för det där med USA och godis (eeeh).

Och från paket till en annan ganska jättestor sak:  min Bloggbyrå har paketerat en kampanj som ska få folk att jättesluta med jätteräkor. Ingen jättegrej till uppoffring för den lilla människan, men en ganska stor sak för miljön. Räkna bort räkan liksom, ut ur scampivrån, låta miljön litegranna glida på en räkmacka, shrink the shrimp…ja, ni fattar –  hur svårt kan det va?!

Och jo, jag lovar. Skippar du scampin kommer du fortfarande att se ut som en människa. Ingen jättemänniska kanske, men en liten människa som gör en jättestor sak:

Gott så.

Och som vi godisälskare säger när det blir för jättemycket ibland…

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,