Dagens särklassiga LOL!

Helgen bestod i mycket sushi, mycket jobb, mycket ”ta en fika” samt alldeles rimliga mängder rysk champagne. Kom kanske inte till så många nya insikter under ”ledigheten”, däremot lite nya utsikter:

Känns sympatiskt att alltid ha ett LOL och ett & i vägen när man ska titta ut. Gör liksom att utsikterna alltid känns lite, lite roligare och lite mindre allvarsamma. Hellre LOL-koll än nollkoll, typ. ;)

Idag måndag hägrar så småningom andra mindre allvarsamma ting då jag ska på förhandsvisning. Ingen gala och glamour, utan bara vanlig hederlig VIP (är man banal så är man). Fick därför  rådet att komma i ”bloggsärk” snarare än sidenblåsa och hoppas att detta i särklass ska duga…

Observera att fläcken på byxan i själva verket sitter på spegeln men skinnet både på jackan och näsan. Samt att jag hoppas att också du har en särklassig måndag!

Etiketter: , , , , , , , , , , ,