Dagens skinn & blixt

Nej, nu kan jag inte hålla mig i skinnet längre – har ju för fasen skin(n)ande nyheter att dela med mig av! Eller nåväl, nyheter är det i alla fall, somliga skinande, andra bara nya…

Dagens skinande nyhet 1: Ny skinnpaj! (ursäktar för övrigt en både rätt paj och butter morgonlook, men orkar inte smöra för linser jämt…):

En paj som kan ragga pudding?

Dagens skinande nyhet 2: Jag har flyttat! Med jobbet. Nu sitter vi mittibland reklamare och andra sköna individer på en hyfsat flashig adress (men tro mig – det är allt i Flashväg vi gillar…).

Dagens (skinande) nyhet 3: Jag har flyttat! Privat. Bor numer hemma hos Söderfamiljen på Hornsgatan under tiden jag inleder en helt ny säsong av 24 k(v)a(d)rat – en guldchans för alla som vill hjälpa till att totalrenovera lägenhet…. :P.

Nåja. Trots att det på ett par mentala plan är aningen jobbigt, finns det ljusglimtar även här. Jag menar, bara en sådan sak som att det slår gnistor om en i morgonhallen…

Nya gnistor...

Kan förstås inte säga att allt kommer som en blixt från klar himmel just nu, men måste erkänna att det ser hyfsat ljust ut ändå. Saker och människor är ju ändå i rörelse och den friska höstluften känns (konstigt nog för att komma från mig) precis just så –  frisk.

Så – nu drar jag upp blixtlåset, odlar skinn på näsan och gör mitt bästa med att flyt(t)a med! I bästa fall bjussar hösten på lite flyt :).

Etiketter: , , , , ,

  • http://twitter.com/dileno Martin Söderlund

    Happy times! Inflyttningsfest? :-D

  • http://thejennie.se/ TheJennie

    Tja, varför inte?! En ”exilfest” får det bli då'rå :) Det blir iallafall garanterat Gärdetfest den dagen det blir klart där…