Dagens klipp(a)! #sswc

Som de flesta vet har jag fredag-söndag hängt med webbnördar och fårskallar (fast bara för att förtydliga – ingen av den senare sorten fanns bland den förstnämnda). Och precis som jag förutspådde (och som bergis många andra nu också fått förstå) blev det en stenkul helg på en ö som är som klippt och skuren för för människor, möten och tjärlek :P.

Jo, det fanns många klippor där nere, och i morgonens TV4-klipp hade man lyckats fånga flera:

Vilket klipp!

Ja där har vi väl en riktig klippa?!

I övrigt är det på energifronten idag helt klippt. Så råkar du ha vägarna förbi mitt kontor, titta gärna in och klipp till mig eller nåt. Eller ännu hellre – klipp mig. Upptäckte nämligen just att det är mer än energin som efter denna toppenhelg börjat dala:

Dalande toppar

Toppar och dalar...

Men läget i övrigt är precis som på klippan – #toppen! :)

Etiketter: , , , , , , ,