Dagens i-dag

Jo, i*dag (läs i-går, fastän inte mycket gick…) har verkligen på alla sätt varit en i-dag, med i-landsklassiska jobsigheter och mer därtill.

Började med att I(<—i!)f, mitt överraskande älskvärda försäkringsbolag ringde och sa att det var självklart att jag skulle ha full ersättning för den iPhone jag lyckades bli av med i förra veckan.

Kan låta phånigt – men kändes ungefär som att få delar av ”det förlorade livet” (vilket det nu är…) tillbaka och ivrig som få rusade jag in i Västermalmsgallerian sju minuter innan sjustängning och köpte mig ett sprillands 3Gs.

”6252 kronor då. Som hittat, hö-hö-hö”.

Kan leva med försäljarens rosa skjorta, för tighta byxor (not fashion my friend, but iz ok) och jag-ler-nu-lite-överlägset-världsvant-mot-dig-för-jag-är-på-god-väg-att-bli-sccchteeekare-sörru’-attityd.

Men. Jag har liiite svårare att leva med att mr Steve Jobs idag av alla dagar bestämde sig för att blända världen med en helt nyyy iPhone som man bara liksom *hö-hö-hö* måste ha.

Så. Nu sitter jag här mitt emellan en oöppnad splitterny, grymt saknad iPhone 3Gs, en övervintrad LGU890 som man typ ringer ifrån (jag vet, det är konstigt) och beskedet om att den dära grejjen som man vill måste ha, den kommer typ i juli.

oh nooo

Skiiiiiit (<—- med många i:n och kanske lite Lidingödialekt, vad vet jag). Vad. Göra? Vad?

Medan jag funderar roar jag mig med att kolla på andra som reagerat på i:

*Bonuskomik: När man ska kursivera i:et (som i andra ordet, första meningen, reds. övertydliga anmälan) trycker man ctr+i. Utifall någon skulle ha missat poängen där. För det hjälper ju mig så otroligt jävla mycket i kvalvalet…. i+control decision. Hejja. Superhejja.

Etiketter: , , , , , ,

  • http://pelletsmaskinen.wordpress.com Pelletsmaskinen

    Fan, du fixar att vänta! Med dina kontakter – såg nog på Twitter! – fixar du en lånetelefon av fullgott slag fram tills dess. /P

  • http://twitter.com/dileno Martin Söderlund

    Klockren beskrivning av stekiga butikssäljare!

    Hoppas den där nya hamnar i din ägo snart ;)

  • Pingback: phpicticio.se » Kommentarer till Dagens i-dag av Pelletsmaskinen