Dagens gröna

När jag gör något gör jag det gärna fullt ut – så när jag denna dag, efter en märklig dröm om en omogen lime (nej, jag skojar faktiskt inte), vaknade ung i sinnet kändes det helt naturligt att go green på alla fronter:

Grönt är skönt...

Alltså…

Go green.

Det grönsköna temat inkluderar förövrigt grönsallad och klimatsmart kaffe till lunch samt jobbande i en kontorsmiljö fylld av grönprydda rör (nej, jag behöver generellt sett inte fånga dagen efter, men råkar liksom dela office med den unge rörmakar’n…).

Jojo, det är väl sant som de säger: gult kan bli rätt fult och grönt kan va rätt skönt. Och för övrigt – visst bli’ru väl grön av avundsjuka på min minililla (idag gröna, det varierar) telefon?

Uppdaterat: Upptäckte på vägen hem att jag hade en gammal gräsfläck på jeansen också. Gräslig grönbonus, men dock – en bonus.

Etiketter: , , , , , , , ,