Dagens kändis

Vet knappast om jag skulle kalla dagens händelse (eller kändis heller för den delen) ”banal”.

Det hela började med en oskyldig tunnelbaneåkning – grön, oförsenad linje mellan T-Centralen och Rådmansgatan cirka klockan 11.23 (synd att vara exakt liksom). Stod och tråkhängde med min iPhone i mittgången när jag i ögonvrån fick syn på en Sissela Kyle, även hon med en iPhone i ett ganska märkvärdigt fodral.

Kunde inte motstå ett smygfota (hur ofta ögonvråar man en iPhonande Sissela liksom?), funderade kort på om det rentav skulle vara en dödssynd att blogga ut det här, men tänkte sen varken mer på det ena eller det andra.

iPhoneSissela.

Men sen då. Vad händer? Jo – ungefär klockan 15.43 står jag utanför Blusterkontoret, luftar min förkylda näsa och pratar strunt när jag på håll ser någon som ter sig alldeles fasligt lik den iPhonande Sisselan (med lur klistrat mot örat och ett märkvärdigt fodral fladdrandes i vinden).

Och. Jo. Sekunder senare passerar hon framför mina fötter. Visst är det hon! Blir så exalterad att jag måste avsluta mitt samtal och ta ett bildbevis (hur ofta lyckas man helt oplanerat stalka en Sissela liksom??!).

iPhoneSissela. I-g-e-n!

Och nu återstår bara tre frågor:

  1. Är det en dödssynd Sissela, att blogga ut dig så här?
  2. Två Sissela-span (som jag dessutom lyckas fotografera) på en och samma dag. Är det ett tecken? Och i så fall – på vad??
  3. Vad är det egentligen för märkvärdigt iPhonefodral som du har Sissela Kyle, som kan fladdra sådär dramatiskt i vinden?

Etiketter: , , , , , , ,