Dagens bok

Obs! Följande meningar innehåller ingen som helst ironi.

Dagens bok heter ”Dannyboy & Kärleken”, Daniel Åbergs första roman (måste ju läsa i rätt ordning, jö’!). Enligt Chili ger den läsaren ”ångest, nostalgitrippar, skrattfeber och smuts i ögonen” och är en ”imponerande debut” (5/5).

För mig är det den första bok jag börjat läsa på den här sidan decenniet, och – jävlar-i-min-lilla-låda – en riktig, riktig ögonmagnet (och nej, det säger jag inte bara för att jag fick komma på Daniels kalas).

Lite praktisk fakta: 234 sidor lång, rött omslag, svart text, typ: pocket, prisgrupp E.

Dannyboy & Kärleken

Dannyboy & Kärleken. Läsa & Bli Kär!

Läses överallt där det finns tillräckligt med dagsljus. Exempelvis i säng. vid frukostbord, på väg till tunnelbana, tunnelbana, på väg från tunnelbana….Ja, ni fattar. Har man börjat läsa så liksom bara läser man den. I alla lägen, överallt. Gör’t du med!

På tunnelbana

På tunnelbana. Sida 66, rad 1 och 2: "Chips är gott". "Chips är vulgärt".

På väg från tunnelbana

Från tunnelbana. Mer klarsynt än det kan verka.

I rulltrappa

I rulltrappa (läs ovanstående uppföljningskommentar).

Etiketter: , , , , , ,