Ni tänker: söndagsfrukost!

Jag säger bara: tisdagslunch.

Tisdagslunch

Recept ”Pranzo della casa di Jennie”  (2 personer):

  • 1 stycke hel halvbaguette
  • lite bregott
  • lite dijonsenap
  • 2 skivor lantrökt skinka
  • några isbergssalladsblad
  • 4 skivor röd paprika
  • 8 skivor gurka
  • 4 coctailtomater (vardera delade på 2 = 8 halvor)
  • italiensk salladskrydda (och det är självklart den som gör hela anrättningen italiensk!)
  • 2 glas Godmorgon apelsinjuice +multivitamin (gotta make it 2 kronor dyrare liksom)
  • Zoegas mörkrost, brygg (bränn på en hel panna, när’u ändå håller på)
  • Lagom med lättmjölk, mikrovärmd och elvispad

Gör så här:

  • Dela baguette, lättrosta baguette, smöra baguette, dijonera baguette.
  • Lägg på skinka.
  • Skölj grönsaker, skaka av grönsaker, skiva upp grönsaker, lägg på grönsaker.
  • Krydda (= gör italiensk).
  • Lägg servett på fat, lägg baguette på servett.
  • Skaka juice, öppna juice, häll upp juice.
  • Brygg kaffe, häll upp kaffe.
  • Häll upp mjölk i mikrosäker kopp, värm kopp med mjölk, skumma mjölk, häll på kaffe.

Servera, konsumera och njut!
(Passar sig extra bra en hemmajobbande tisdagslunch. Företrädesvis med sällskap)..

Etiketter: , , , , ,