Dagens vante

Jajjemen, en riktigt rättvisande rubbe. Idag blir det till att både prata handkraft och handcraft!

Vantsmile

Dagens detalj: Hand(!)stickad, svartvit, estnisk tumvante i något semivarmt och halvstyvt, okliande material. Lite spetsig i tum- och hela-handen-topp. Inhandlad på en torgmarknad i Tallin för många, många år sedan (det var söndag, februari, minus minus trettio, allt i hela Tallin hade stängt – inklusive Tallink-färjan som tog oss restaurangmänniskor dit, släppte av oss och låste igen – och efter att ha druckit en kall kopp kaffe på stadens enda öppna men utkylda café hittade jag denna numer fingerälskling).

Rätt kall en kall dag, men fin som få ändå.

Handkraft

Fångad med sin tvillingsjäl…

Vantisar


Nästan oroväckande välmatchande mina fake folklorish-tofflor(ish) från Indiska

Folklorish, "ish"

Men inte desto mindre rolig att på:a. I kubik…

Vantfrom Vant-tadas

Vantbiceps Vantpose


Helt enkelt – en vante värd att lägga vantarna på! :p

Etiketter: , , , , , ,