Dagens mössa

Hundraelva år efter att alla modebloggorskor redan hunnit sopa bloggarenan både smutsig och ren med Dagens outfit tänkte jag göra min entré. Min ”twist” (*djungeltrummor, fanfar och fanans mostrar*) blir dock Dagens accessoar (*allt det föregående i stereo*). Får se hur länge det håller i sig, framförallt sätter ju just begreppet ”accessoar” sina begränsningar.

Inleder hur som med Dagens Mössa, en fakepäls-vaiant från H&M som jag väljer att kalla ”instant Russia”. Värmer som få (utan att klia!), har en charmig, guldig insida och är en fluffig lyxkamrat i alla temperaturer under ”vilket skönt väder vi har idag”.

Dagens mössa

Dagens mössa - "instant Russia"

Guld och glamor - det är insidan som räknas!

Etiketter: , , , , ,

 • monawallin

  Som sagt; lovely! :)

 • jenni_bark

  So it is!

 • MissLina

  Åh va fin! Jag beställde en liknande från H&M innan jul och fick besked att den var slut, ska nog ta och kolla efter den igen.

 • http://www.hedvig.nu/ hedvig

  vill ha!! perfekt investering två veckor före västindienresa